Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Mozaïek

Zendingscommissie


Edukans Schoenmaatjes

van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau


Het is een zeer goede gewoonte van ons als school om tweemaal per jaar een actie voor een goed doel te steunen. De eerste actie van 2018-2019 is de volgende:


Actie Schoenmaatjes. Dit is een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in landen als Albanië, Moldavië, Ghana en Irak.  


We proberen zoveel mogelijk schoenendozen voor onze rekening te nemen. Daarbij kunnen we niet zonder uw hulp! Wilt u thuis samen met uw zoon of dochter een schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? U kunt ook één doos per gezin vullen.


Hoe het precies werkt en wat er wel en niet in de doos mag, staat in de folder die de kinderen mee naar huis krijgen op vrijdag 16 november. We vragen iedere deelnemer van Schoenmaatjes 6 euro voor de verzendkosten van de schoenendoos. Hiervoor kan het machtigingsformulier in de folder ingevuld worden. Edukans kan laten weten in welk land de schoenendoos wordt uitgedeeld als u het e-mailadres op het formulier invult en de sticker op de schoenendoos plakt.


Wilt u ervoor zorgen dat de spullen voor in de schoenendoos heel en schoon zijn? Graag ontvangen wij de gevulde schoenendoos met envelop uiterlijk 29 november terug. Dan willen we op vrijdag 30 november de dozen met een auto/busje naar het inzamelpunt in Lelystad brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. U kunt u aanmelden via de mail:  anneketennapel@codenz.nl

Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie!

(kijk voor meer informatie op de site van edukans : www.edukans.nl/schoenmaatjes )

 

Bankrekening:

Het Mozaïek 

NL 28 RABO 0117803626

ovv Zending Compassion

 

 

Namens de zendingscommissie,  • AgendaDeze maand

    Volledige agenda
    klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
Toelichting op de cookies

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online